Motorno ulje Mannol - Kvalitet

 Motorno ulje Mannol, kvalitet i cena

 

MANNOL I SCT SU DUGI NIZ GODINA SIMBOL VISOKOG KVALITETA

VISOKI KVALITET je ključ našeg uspeha! Odgovori na vaša pitanja su na jednom mestu.

 

Kontrola kvaliteta se vrši u skladištima gotovih proizvoda u Nemačkoj i osigurava najviši kvalitet i zaštitu robne marke SCT GERMANY i MANNOL.

Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH samostalno dizajnira potrebne detalje prema željama i zahtevima kupaca. Svaki proizvod je pregledan i prolazi kroz brojne testove na specijalnim ispitnim uređajima. U svakoj fazi razvoja se vrše različiti testovi izdržljivosti i funkcije, što osigurava konačnu proizvodnju. Svi proizvodni centri MANNOL i SCT su sertifikovani po ISO/TS 16949.

Novi proizvodi su označeni SCT-GERMANY oznakom, dodeljen im je broj proizvoda a informacije o proizvodu se postavljaju u bazu podataka nakon što inženjeri u potpunosti odobre i potvrde da proizvod ispunjava Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH visoke standarde. Proizvodi kompanije Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH zaštićeni su od falsifikovanja.

I MANNOL ulja i maziva su zaštićena od falsifikovanja - visokokvalitetno štampanje i pakovanje pomažu da se tačno prepoznaju falsifikovani proizvodi.

Kontakt

Direkcija: Triše Kaclerovića 24a, Beograd, Srbija, +381 11 3970 350 lok.107, info@centars.rs

Salon: Karađorđeva 71, Beograd, Srbija, +381 11 2631 888, +381 64 82 555 86 salon2@centars.rs

Servis: Smederevski put 2a, Boleč, Srbija, +381 11 8063 555, info@centars.rs

 

© Mannol Srbija. All Rights Reserved.

Menu