Motorno ulje Mannol - Kvalitet

Mannol

Direkcija: Triše Kaclerovića 24a, Beograd, Srbija

+381 11 3970 350 lok.107, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Salon: Karađorđeva 71, Beograd, Srbija

+381 11 2631 888, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Servis: Smederevski put 2, Boleč, Srbija

+381 11 8063 555, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
Mannol ulja distribucija

DISTRIBUCIJA

 Motorno ulje Mannol, kvalitet i cena

 

MANNOL I SCT SU DUGI NIZ GODINA SIMBOL VISOKOG KVALITETA

VISOKI KVALITET je ključ našeg uspeha! Odgovori na vaša pitanja su na jednom mestu.

 

Kontrola kvaliteta se vrši u skladištima gotovih proizvoda u Nemačkoj i osigurava najviši kvalitet i zaštitu robne marke SCT GERMANY i MANNOL.

Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH samostalno dizajnira potrebne detalje prema željama i zahtevima kupaca. Svaki proizvod je pregledan i prolazi kroz brojne testove na specijalnim ispitnim uređajima. U svakoj fazi razvoja se vrše različiti testovi izdržljivosti i funkcije, što osigurava konačnu proizvodnju. Svi proizvodni centri MANNOL i SCT su sertifikovani po ISO/TS 16949.

Novi proizvodi su označeni SCT-GERMANY oznakom, dodeljen im je broj proizvoda a informacije o proizvodu se postavljaju u bazu podataka nakon što inženjeri u potpunosti odobre i potvrde da proizvod ispunjava Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH visoke standarde. Proizvodi kompanije Sudheimer Car Technik - Vertriebs GmbH zaštićeni su od falsifikovanja.

I MANNOL ulja i maziva su zaštićena od falsifikovanja - visokokvalitetno štampanje i pakovanje pomažu da se tačno prepoznaju falsifikovani proizvodi.

 Motorno ulje Mannol, istorija i kvalitet.

 

MOTORNO ULJE MANNOL - ISTORIJA

 

2009

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH osniva prvu trgovinsku kancelariju u Južnoj Americi. Proizvodi pod robnim markama SCT GERMANY i MANNOL sada su dostupni u Argentini, Brazilu, Paragvaju, Urugvaju i Čileu.

2008

Paleta proizvoda Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH znatno je proširen. Program uključuje amortizere, ležajeve i kaiševe za automobile.

2007

UAB "PEMCO KURAS", fabrika za proizvodnju maziva u Klaipedi, Litvanija, pridružuje se Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH. Nakon toga fabrika je preimenovana u UAB "SCT Maziva".

2006

Stalno rastuća prodaja i asortiman proizvoda zahtevaju veće skladište. Skladišni prostor kompanije Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH povećan je sa 2500 na 5000 kvadratnih metara.

2004

OR-TURBO FILTRE San. Tic Kompanija za proizvodnju iz grada Tarsusa, Turska pridružila se Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH. Dalje je kompanija preimenovana u SCT-FILTRE San. Tic.

2003

Paleta proizvoda Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH proširuje se na kočione pločice, sijalice i ostale proizvode za vlasnike automobila.

2000

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH se nalazi u Vedelu, blizu Hamburga na severu Nemačke. Površina magacine na novoj lokaciji je 2500 kvadratnih metara.

1999

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH nudi potrošačima prvih 58 modela filtera za ulje, gorivo i vazduh pod brendom SCT GERMANY. Zaštitni znaci SCT GERMANY i MANNOL registrovani su od strane Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (VIPO).

1996

Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH odlučuje da pokrene program razvoja vlastitih brendova. Prve porudžbine za NV Volf Oil Corporation SA; potrošačima se nude maziva pod nemačkim zaštitnim znakom MANNOL.

1993

J. Sudheimer osnovao je kompaniju Sudheimer Car Technik Vertriebs GmbH, u gradu Neumunster, Schlesvig-Holstein, severna Nemačka. Kompanija je specijalizovana za trgovinu mazivima i rezervnim delovima visokog kvaliteta.

 

Motorno ulje Mannol, uvoz i distribucija.

 

MOTORNA ULJA, MASTI, ADITIVI - MANNOL SRBIJA

Motorna ulja - prodaja - najpovoljnije cene

 

CENTAR S kao generalni uvoznik i distributer MANNOL motornog ulja i maziva za Srbiju.

Brend Mannol nudi širok asortiman aditiva i proizvoda za održavanje automobila koji ispunjavaju standarde zaljubljenika u automobilizam i motociklizam, ali su namenjeni i upotrebi putničkih vozila, kao i održavanju industrijske opreme. MANNOL bogat asortiman uključuje najnovije aditive za goriva i ulja, zaptivne smese i lepak za popravku, proizvode za spoljno i unutrašnje održavanje vozila kao i pomoćne proizvode za održavanje higijene vozila. Posvećeni smo detaljnoj i temeljnoj analizi svake individualne situacije. Zavisno od kompleksnosti nameravane namene, vrste upotrebljenih materijala, različitih klimatskih i ostalih uslova u različitim delovima sveta, mi razvijamo proizvode koji uzimaju u obzir sve ove nijanse različite upotrebe i automobilskog inženjeringa. Zahvaljujući našem profesionalnom pristupu razvijanja proizvoda, kreirali smo pristupačne i veoma efikasne proizvode koji štede novac i vreme vlasnika vozila. Garantujemo da će redovna upotreba MANNOL proizvoda održavati vaše vozilo u savršenom stanju i da ćete, samim tim, biti u prilici da uživate u maksimalno komfornoj vožnji.

MOTORNO ULJE - KAKO IZABRATI?

Motorno ulje je važno za nesmetano funkcionisanje vašeg vozila: podmazivanje, čišćenje, sprečavanje korozije. Koje motorno ulje izabrati? Koji su kriterijumi pri odabiru motornog ulja?

Motorno ulje - mineralno ili sintetičko?

Kada birate motorno ulje morate znati koji tip vam je potreban. Procesom prerade nafte se dobijaju mineralna ulja dok se sintetička ulja dobijaju mešanjem nekoliko sintetičkih komponenti. Polusintetička ulja su mešavina sintetičkih i mineralnih ulja.

Šta je viskoznost?

Motori mogu dostići temperaturu do 400 stepeni i ovo predstavlja ključni kriterijum pri odabiru odgovarajućeg proizvoda. Ambalaža motornog ulja nosi oznaku 00w00. Na levoj strani se nalazi broj koji pokazuje viskoznost ulja na niskoj temperaturi. Niži broj znači da je proizvod efikasniji na niskim temperaturama. Broj na desnoj označava performanse ulja u toplim uslovima. Viši broj znači da je ulje efikasnije u uslovima visoke temperature.

Kada birate motorno ulje, potražite standardne karakteristike proizvoda. Oni će vam pomoći da saznate:

  • Performanse motornog ulja
  • Vrstu motora kojima je namenjena ova vrsta ulja
  • Da li ulje odgovara preporukama proizvođača motornog vozila

Na tržištu se koriste tri standarda za opisivanje motornog ulja:

ACEA STANDARD

Ovde govorimo o standardu Evropskog udruženja proizvođača automobila. Radi se o pokazatelju kvaliteta koji se opisuju slovom i brojem. Slovo označava tip motora:

A: ulje za benzinske motore

B: ulje za dizel motore i putnička vozila sa dizel motorima

C: za lake motore sa katalizatorima ili DPF filterom;

E: za komercijalna vozila i kamione.

Broj označava konkretne performanse koje ulje mora da pruži.

  • 3 kategorije kombinacija za benzinske i dizel motore: A3/B3, A3/B4, A5/B5
  • 5 kategorija za vozila sa uređajem za kontrolu zagađenja: C1, C2, C3, C4, C5
  • 4 kategorije za komercijalna vozila i kamione E4, E6, E7, E9, od kojih su dve za vozila sa filterom za kontrolu zagađenja: E6 i E9.

SAE STANDARD

Ovaj standard opisuje stepen viskoznosti ulja. Nalazi se na prednjoj strani ambalaže u formi 00w00.

API STANDARD

Standard se sastoji od dva slova:

S – za benzinske motore

C – za dizel motore

Drugo slovo označava performanske ulja. Što je slovo dalje u azbuci to je kvalitet ulja viši.

Koji standard je primenljiv za vase vozilo možete pogledati u priručniku za vlasnike vozila ili pomoć potražiti od stručnog lica.

 

 

Kontakt

Direkcija: Triše Kaclerovića 24a, Beograd, Srbija, +381 11 3970 350 lok.107, info@centars.rs

Salon: Karađorđeva 71, Beograd, Srbija, +381 11 2631 888, +381 64 82 555 86 salon2@centars.rs

Servis: Smederevski put 2a, Boleč, Srbija, +381 11 8063 555, info@centars.rs

 

© Mannol Srbija. All Rights Reserved.

Menu